Ексклюзиви
субота, 10 серпня 2019 18:10

Розповіли ймовірну причину стрілянини під Києвом

Розповіли ймовірну причину стрілянини під Києвом
Під Києвом двоє чоловіків розстріляли боржника. Фото - npu.gov.ua

Чоловік, якого поранили унаслідок стрілянини в с. Петропавлівська Борщагівка під Києвом, заборгував нападникам $200 тис.

Потерпілий неофіційно займався купівлею-продажем акцій. Після останньої невдалої операції - заборгував, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

На нього напали, коли він йшов по вулиці і сам, побачивши, підійшов до нападників.Спочатку двоє чоловіків вирвали у нього пакет з ноутбуком, а потім один з них кілька разів вистрілив в бік боржника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У курортній Кирилівці влаштували стрілянину

У поліцію зателефонував охоронець супермаркету і повідомив, що до нього звернувся поранений чоловік і просить про допомогу.

На місце події одразу прибули правоохоронці. Пораненого госпіталізували в лікарню, де йому діагностували кульове поранення грудної клітки, живота і лівої руки.

Стріальці - двоє жителів Харківщини 62 та 51 років. Один з яких у минулому мав відношення до служби в ОВС. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Стрілянина трапилася ввечері 9 серпня. Після скоєння злочину зловмисники зникли з місця інциденту на автомобілі Mitsubishi Pajero. Через годину розшукуваний автомобіль з підозрюваними був зупинений в Обухівському районі.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли ймовірну причину стрілянини під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути