вівторок, 20 червня 2017 13:05

Розкрили шокуючі подробиці загибелі 9-річного хлопчика

Розкрили шокуючі подробиці загибелі 9-річного хлопчика
9-річний Роман Венгриняк ішов узбіччям, коли його збила машина. Замість лікарні, винуватець аварії відвіз хлопця на берег річки та покинув у кущах. Фото - ТСН

22-річний водій, який збив 9-річного Романа Вередюка у селі Микуличин на Івано-Франківщині, був під дією наркотиків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Установлено, що водій, перебуваючи під впливом наркотичних речовин та керуючи автомобілем Audi A4, на автодорозі сполученням Мукачево – Львів, на заокругленій ділянці дороги перетнув зустрічну смугу руху та виїхав на ліве узбіччя, де вчинив наїзд на пішохода – 9-річного хлопчика", - інформує прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбійник наскрізь пробив авто

Роман Вередюк — наймолодший із трьох дітей у родині. Закінчив 3-й клас місцевої школи. Займався футболом та дзюдо. Того дня йшов у гості до своєї бабусі. До її домівки не дійшов метрів 300.

"Попід річку йде центральна вулиця Грушевського. Хлопчик якраз перейшов навісний міст через річку, мав переходити дорогу до будинку бабусі. Саме на повороті його збила машина", - розповідає кореспондентові Gazeta.ua директор школи Ярослав Венгриняк.

Водій - військовий-контрактник, родом із Делятина. За словами свідків, разом із ним в авто були ще хлопець та дві дівчини. Своїх пасажирок він висадив десь дорогою. З приятелем тіло дитини вони відвезли майже за 20 км від місця аварії. Чоловік їхав майже 2 км селищними вуличками до річки Прут, де викинув у кущі тіло. Поліції пояснив, що налякався.

20 червня Івано-Франківський міський суд обрав водієві запобіжний захід - тримання під вартою.

"Оскільки після аварії водій намагався приховати сліди злочину та втік із місця події, суд питання альтернативного запобіжного заходу – можливості внести заставу – навіть не розглядав", - повідомив прес-секретар суду Михайло Савлюк.

Романа Вередюка поховають завтра, 21 червня.

18 червня в селі Микуличин на Івано-Франківщині 22-річний водій в автомобілі Audi з польською реєстрацією збив на узбіччі 9-річного хлопчика. Дитина була жива, і чоловік спробував довезти її до лікарні самотужки. Через деякий час хлопчик перестав дихати. Водій залишив тіло на березі ріки, де його згодом і знайшли. Сам сховав автомобіль у родичів в гаражі і спробував втекти.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили шокуючі подробиці загибелі 9-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути