пʼятниця, 11 грудня 2020 05:25

Розбився власник будівельної організації

Розбився власник будівельної організації
Олексій Лось був власником будівельної організації. На мотоцикл пересів 3 місяці тому. До цього 7 років їздив машиною. Був акуратним водієм і не порушував правил дорожнього руху, кажуть товариші загиблого. Фото: facebook.com/alexey.los.58

3 місяці тому, 11 вересня, біля села Стоянка Києво-Святошинського району на Київщині загинув власник будівельної організації 35-річний Олексій Лось.

Їхав на мотоциклі Yamaha в напрямку Києва. Розбився після зіткнення із позашляховиком Lexus. Результатів експертизи досі немає.

"Учасники та свідки ДТП допитані. Вилучені всі відеозаписи, які зафіксували зіткнення. Призначена низка експертиз. Уже провели слідче відтворення. Після завершення експертиз буде встановлюватися винуватець, за словами слідчого", - розповіла Gazeta.ua Віталія Грохольська із обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був у ще двох смертельних аваріях: розповіли про водія, який під Києвом збив мотоцикліста

За кермом позашляховика був підприємець 45-річний Сергій Головко. Їхав із невеликою швидкістю, як відчув удар у ліві передні двері та побачив мотоцикліста, пояснив на місці аварії. Нині від коментарів відмовляється. Відомо, що раніше уже був учасником двох смертельних зіткнень. У результаті першого 7 років тому на Івано-Франківщин загинула жінка. У липні 2014-го Головко біля села Малий Дивлин Лугинського району на Житомирщині на автомобілі Toyota Sequoia зіштовхнувся з Opel Omega. В останньому їхали троє людей. Загинули 25-річний Віталій Коваленко та Андрій Фещенко, 28 років. Досудове слідство тривало 3 роки. Бізнесмен спершу був підозрюваним. Потім його перевели у статус потерпілого. Суди тривають.

Із жовтня торік на Головка склали чотири протоколи за перевищення швидкості та порушення правил дорожнього руху, що призвели до пошкодження машини.

Олексій Лось їхав до Києва здавати тест на коронавірус, щоб полетіти на відпочинок у Хорватію. У загиблого лишилися дружина 35-річна Тамара, син Аскольд, 8 років, і донька 3-річна Лілія.

Зараз ви читаєте новину «Розбився власник будівельної організації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути