середа, 17 травня 2017 15:25

Розбірки зі стріляниною: у селище ввели спецпризначенців

Розбірки зі стріляниною: у селище ввели спецпризначенців
Внаслідок конфлікту зі стріляниною загинув чоловік. Ще 4 отримали поранення. Село під наглядом 50 правоохоронців ФОТО:

У село Вільшани на Харківщині ввели спецпризначенців через перестрілку з ромами. Смертельні поранення отримав один чоловік.

Про це повідомили у прес-службі обласної поліції.

"Щоб не допустити розвитку конфлікту і нових зіткнень, посилили заходи безпеки. Населений пункт патрулюють бійці батальйону особливого призначення. Під наглядом адміністративні будівлі, дитячі та медичні установи. На під'їздах до села виставлені кордони з груп швидкого реагування патрульної поліції. Всього для гарантування безпеки місцевого населення задіяли понад 50 правоохоронців. Ситуація під повним контролем", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка застрелили під час масової бійки

Слідчі затримали двох місцевих 43 і 38 років. На цих осіб вказали свідки. За їхніми словами, вони були найактивнішими учасниками конфлікту. Нині з'ясовують причини та обставини інциденту.

У селі Вільшани Дергачівського району Харківщини сталася стрілянина між місцевими. Конфлікт відбувся з ромами, які там живуть понад 50 років. Роми розповіли, що кілька днів тому сільський голова Андрій Литвинов побив їхнього товариша. Вони прийшли розібратися до сільради. Голова викликав своїх товаришів. Почали використовувати бруківку, палиці. Хтось розпочав стрілянину. В результаті загинув чоловік. Ще четверо отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Розбірки зі стріляниною: у селище ввели спецпризначенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути