Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2016 16:37

Ростислава Храпачевського суд відпустив під особисте зобов'язання

Ростислава Храпачевського суд відпустив під особисте зобов'язання

Сьогодні, 1 березня, Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід водію BMW Ростиславу Храпачевському – його випустили під особисті зобов'язання. Прокуратура вимагала домашній арешт, передає ТСН.

Згідно обраного запобіжного заходу, Храпачевський повинен повідомляти слідчого про зміну адреси проживання, якщо це буде мати місце. Також заборонено відвідувати заклади, де реалізовують алкогольні напої. Крім того водій має знайти постійну роботу.

Прокуратура вимагала найсуворішого запобіжного заходу, який передбачає інкримінована стаття, - це цілодобовий домашній арешт. Прокурори побоювались, що Храпачевський може втекти. Однак суд не задовільнив це клопотання. Храпачевського судять за статтею - опір представнику влади, правоохоронних органів.

Нагадаємо, вночі проти 7 лютого четверо молодиків на іномарці протягом години тікали від поліції. Зрештою поліцейські відкрили вогонь по автомобілю і застрелили 17-річного Михайла Медведєва. 18 лютого столичний Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві.Поліцейський перебуватиме під вартою протягом 2 місяців.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос розповів, що підозрюваний в умисному вбивстві пасажира BMW працював слідчим у міліції, пройшов переатестацію і став поліцейським. Водій BMW, який тікав від поліцейських, нині переховується від слідчих. Храпачевський втік від оголошення підозри, а згодом проігнорував виклики на допит. Його можуть оголосити в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Ростислава Храпачевського суд відпустив під особисте зобов'язання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути