Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2018 11:33

Росія виділила пораненим і сім'ям загиблих 16 млн грн

Росія виділила пораненим і сім'ям загиблих 16 млн грн
29 жовтня чотирьох поранених внаслідок нападу дівчат виписали з лікарень. Фото:img.tsn.ua

Російська влада анексованого Криму сплатила 37,5 млн руб. (тобто близько 16 млн грн) для допомоги постраждалим і сім'ям загиблих внаслідок нападу на політехнічний коледж у Керчі. Про це заявила заступниця голови підконтрольного Росії уряду Криму Алла Пашкунова.

"Станом на 29 жовтня 2018-го були здійснені виплати на загальну суму 37,5 млн руб., у тому числі 20 млн руб. - сім'ям загиблих. Також 17,5 млн руб. спрямовані на виплату одноразової допомоги 35 громадянам – по 500 тис. руб. на постраждалого", – цитує Пашкунову російське Міністерство внутрішньої політики, інформації та зв'язку Криму.

Крім того, наразі також триває збір необхідних документів для виплати коштів 5 постраждалим, які перебувають на лікуванні в Москві, і 6, що лікуються у Краснодарі.
За повідомленнями, із резервного фонду уряду Росії надійшли кошти в обсязі 38,5 млн руб. Із цих грошей виплачено одноразову допомогу в рівних частинах 33 членам сімей загиблих у політехнічному коледжі. Окрім цього, одноразова допомога на поховання становить 18 тис. руб. на кожного загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До теракту в Криму причетний російський спецназ - Тимчук

29 жовтня 4 поранених внаслідок нападу дівчат виписали із лікарень.

17 жовтня у Керченському політехнічному коледжі сталися вибух і стрілянина, унаслідок яких загинула 21 людина. За версією Слідчого комітету Росії, напад на коледж вчинив студент 4 курсу, 18-річний Владислав Росляков, який "наклав на себе руки".

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує як терористичний акт вибух у політехнічному коледжі в Керчі.

Тіло керченського стрілка 18-річного Владислава Рослякова, який убив 23 людей, досі не поховали. За 2 тижні після трагедії у Керченському політеху хлопця не поховали, бо нікому забрати його тіло.

Зараз ви читаєте новину «Росія виділила пораненим і сім'ям загиблих 16 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути