вівторок, 08 березня 2022 08:34

Росіяни зрівнюють Харків із землею: знову маємо вбитих
5

За добу з 7 по 8 березня під завалами зруйнованих ворогом будівель у Харкові рятувальники знайшли тіла чотирьох загиблих.

Про це повідомила пресслужба ДСНС Харківщини.

"Вогнеборці на пожежах та під завалами виявили тіла чотирьох загиблих осіб. Остаточна інформація щодо загиблих та постраждалих наразі уточнюється", - ідеться в повідомленні.

На фото вул. Краснодарська Харкова та вул. Миру міста Балаклія

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Наголошується, що ворог з новою силою обстрілює та бомбардує місто. Зокрема, житлові квартали. У результаті цього сталось безліч руйнацій і пожеж.

"О 15:30 (7 березня. - Gazeta.ua) надійшло повідомлення про пожежу в житловій 9-поверхівці на вул. Краснодарській. Горіли 27 квартир з першого по дев'ятий поверхи. Площа пожежі склала понад 1500 кв. м. О 19:55 пожежу ліквідували. Жертв та постраждалих немає", - додали в ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бомбардування Харкова: знайшли тіла вісьмох вбитих людей

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 40 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Всього залучили понад 50 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 200 осіб особового складу ДСНС.

"Піротехнічні підрозділи ДСНС також продовжували працювати, знешкоджуючи артилерійські боєприпаси, що не розірвались", - зазначили рятувальники.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни зрівнюють Харків із землею: знову маємо вбитих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути