неділя, 03 липня 2022 07:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни знову вдарили по базі відпочинку на Одещині

Росіяни знову вдарили по базі відпочинку на Одещині
Із винищувача Су-30 по Білгород-Дністровському району Одещини знову випустили ракету Х-31. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

На одній з баз відпочинку на Одещині вибухнула російська ракета. Це сталося ввечері 2 липня.

Вибух пролунав під час повітряної тривоги. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорному морі з'явилися три ворожі ракетоносці

"Ракета влучила в господарську будівлю прибережної зони бази відпочинку. Значних руйнувань і травмованих немає", – ідеться в повідомленні.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Telegram написав, що ворожі бомбардувальники Су-24 під прикриттям винищувача Су-30 завдали двох бомбових ударів на острові Зміїному.

Потім з винищувача Су-30 по Білгород-Дністровському району Одещини знову випустили ракету Х-31. Яка влучила в господарську будівлю прибережної бази відпочинку.

Вночі 1 липня по Одещині завдали ракетного удару літаки стратегічної авіації РФ з Чорного моря. Одна ракета влучила в багатоповерховий житловий будинок, друга – в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Раніше повідомляли, що внаслідок ракетного удару в селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області загинули 21 людина. 16 людей у житловому будинку та п'ять – на базі відпочинку. З них одна дитина. Постраждали 38 мирних жителів. Пожежники врятували вісьмох людей. Серед них є діти від 3 до 17 років.

Ракетний удар Росії у житлову дев'ятиповерхівку та базу відпочинку на Одещині – помста за звільнення острова Зміїний, заявив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни знову вдарили по базі відпочинку на Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути