Ексклюзиви
середа, 25 жовтня 2023 20:16

Росіяни сьогодні запустили дрони по АЕС - Зеленський

Росіяни сьогодні запустили дрони по АЕС - Зеленський
Президент Володимир Зеленський буде говорити про санкції проти Росії. Фото: ОП

Росіяни вели обстріл у напрямку Хмельницької атомної станції. У Славуті Хмельницької області фіксують усю шкоду від вибуху російських дронів минулої ночі.

Це чергове нагадування для всіх наших партнерів, наскільки важливо посилювати українську ППО. І наскільки небезпечно, що РФ може обходити санкції, про це сказав президент Володимир Зеленський у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий етап енергетичної війни: РФ бʼє по Хмельницькій АЕС

"Багато компонентів і в ударних дронах, які застосовують російські терористи, і в ракетах - походженням з інших країн, від різних компаній, в тому числі від західних компаній. Дієвість санкцій проти Росії - це буквально захист від тероризму", - наголосив він.

Shahed збили, але є багато пошкоджених будинків. Хвилею від вибуху вибило вікна й на території АЕС. 20 місцевих мешканців травмовані. Усім надана необхідна допомога.

Завтра Зеленський візьме участь у засіданні Європейської ради на рівні лідерів держав ЄС. Буде говорити, що санкції проти Росії потребують розширення та посилення.

У громаді Славути Хмельницької області фіксують значні пошкодження після нічного російського удару 25 жовтня. Там є постраждалі, яким медики надають допомогу.

У Хмельницькій ОВА повідомили, що внаслідок збиття російських повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. За медичною допомогою до лікарні звернулись 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни сьогодні запустили дрони по АЕС - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути