вівторок, 05 квітня 2022 12:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни поспіхом створюють нові бригади й збирають усе, що мають - InformNapalm

Росіяни поспіхом створюють нові бригади й збирають усе, що мають - InformNapalm
Окупанти провалили свої завдання. Фото: 24tv.ua

Важливо розуміти, що російські війська не виходили, а відступали з Київщини, Чернігівщини чи Сумщини. Це велика різниця, адже вони провалили свої завдання.

Окупанти не вийшли боєздатними частинами, а прийшли на переформатування. Про це заявив речник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук в ефірі 24 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас розбили майже всю армію", - опублікували "сповідь" полонених окупантів

"Грубо кажучи, це створення нових бригад поспішним методом. Саме тому в районі Курська росіяни зігнали велику кількість техніки, яка була на зберіганні. Про її якість та боєздатність говорити поки що важко. Все буде видно з часом.

Однак якщо до повномасштабного вторгнення в Україну Росія проводила навчання для своїх солдатів, підтримувала їхню боєздатність і для цього був час, то зараз окупанти поспіхом збирають усе, що тільки можна, аби продовжувати війну", - заявив.

Росія змінює плани стосовно України та готується до нової фази війни. Вона може тривати кілька місяців і довше. Про це заявив радник президента Сполучених Штатів Америки Джейк Салліван. Він зазначив, що зараз Росія зосереджує сили для спроб атакувати Збройні сили України в Донецькій та Луганській областях. Імовірно, загарбники продовжуватимуть блокування Миколаєва та наступ на Харків.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни поспіхом створюють нові бригади й збирають усе, що мають - InformNapalm». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути