Ексклюзиви
четвер, 29 серпня 2024 23:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни активно атакують на Покровському напрямку - Генштаб

Росіяни активно атакують на Покровському напрямку - Генштаб
Генштаб повідомив оперативні новини з фронту російсько-української війни. Фото: Мілітарний

За добу 29 серпня на фронті російсько-української війни відбулося 156 бойових зіткнень.

Загарбники завдали три ракетних удари, 43 авіаційні удари, скинувши 60 КАБів, здійснили понад 500 ударів дронами-камікадзе та здійснили близько трьох тисяч обстрілів позицій наших військ і населених пунктів із використанням різних типів озброєння, повідомляється в вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

На Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення з російськими загарбниками.

На Куп'янському напрямку противник 24 рази намагався витіснити наші підрозділи із займаних позицій поблизу Синьківки, М'ясожарівки, Степової Новоселівки, Колісниківки та Лозової.

На Лиманському напрямку росіяни намагалися 20 разів просунутися в напрямку населених пунктів Твердохлібове, Чернещина, Дружелюбівка, Невське, Торське та в Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку наші захисники відбили сім штурмових дій ворога в районах Верхньокам'янського та Виїмки. Противник намагається прорватись у бік Званівки.

На Краматорському напрямку мали місце вісім бойових зіткнень. Активність окупанти проявляли в районі Кліщіївки, Андріївки та Часового Яру.

На Торецькому напрямку окупанти 13 разів здійснювали штурмові дії поблизу Торецька, Залізного, Неліпівки та Сухої Балки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти найбільше штурмують на Покровському напрямку. На Курську область російська авіація сьогодні скинула 16 авіабомб - Генштаб

На Покровському напрямку агресор здійснив 40 штурмових та наступальних дій. Найбільша активність російських окупантів зберігається в районі Воздвиженки, Зеленого Поля, Миролюбівки, Гродівки, Новогродівки, Карлівки, Маринівки та Михайлівки. Ситуація складна, ворог атакує інтенсивно, проте наші воїни роблять все для недопущення просування противника в глибину української території.

На Курахівському напрямку нараховується 30 бойових зіткнень. Загарбники зберігають високу активність, намагаючись просунутися в районах населених пунктів Красногорівка, Костянтинівка та Георгіївка.

На Времівському напрямку відбулося 14 боєзіткнень. Тривають бої поблизу Вугледару, Костянтинівки та Водяного.

На Оріхівському напрямку три атаки ворога відбито поблизу Малої Токмачки та Роботиного.

На Придніпровському напрямку наші воїни один раз давали жорстку відсіч російським загарбникам.

За 917 днів втрати російських окупаційних військ становили 612 390 осіб, 16 699 броньованих машин, 8571 танк, 368 літаків, 328 гелікоптерів, 28 кораблів і катерів і підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни активно атакують на Покровському напрямку - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути