Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2018 18:05

Російські прикордонники побили українця

Російські прикордонники побили українця
Російські прикордонники побили громадянина України. Фото: Jkl

Російські прикордонники зняли з потяга і побили українця.

Крім того, російський прикордонний наряд безпідставно відмовився пропускати чоловіка через кордон. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Наш співвітчизник 1977 року народження виїжджав до Російської Федерації поїздом сполученням "Кривий Ріг-Москва". За словами чоловіка під час проходження прикордонного контролю в російському пункті пропуску "Долбіно" він надав прикордонникам для перевірки всі необхідні для перетину кордону документи, але російський прикордонний наряд відмовився пропускати його через кордон. На запитання громадянина пояснити причину, по якій йому відмовляють у перетині кордону, відповіді ніхто не надав, після чого двома російськими прикордонниками та однією особою в цивільному нашого співвітчизника силоміць вивели з вагону поїзда", - йдеться в повідомлені.

Крім того, під час висадки правоохоронці РФ безпідставно застосовували до чоловіка заходи фізичного впливу, після яких він отримав тілесні ушкодження. Щоб приховати свій злочин, російські прикордонники видалили всі відеофайли з його мобільного телефону, на який він фіксував їх незаконні дії. Постраждалий повернувся в Україну поїздом сполученням "Москва-Харків" в пункт контролю "Харків-пасажирський", вже на Батьківщині йому надали необхідну медичну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні затримали кінний караван із контрабандою

Українські прикордонники направили повідомлення для внесення відомостей в ЄРДР, про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого за ст. 125 "Умисне легке тілесне ушкодження".

На адмінкордоні окупованого Криму Федеральна служба безпеки Росії затримала громадянку України. У спецслужбі стверджують, що вона нібито намагалася ввезти зброю з материка на анексований півострів.

Зараз ви читаєте новину «Російські прикордонники побили українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути