Ексклюзиви
середа, 27 липня 2011 08:34

Російська гірська річка вбила київського туриста

Російська гірська річка вбила київського туриста

У Карачаєво-Черкесії на злитті гірських річок Учкулан і Хурзук втопився 24-річний турист із Києва, повідомила представник прес-служби ГУ МНС РФ по КЧР Бела Черкесова.

"Група туристів з Києва відпочивала в республіці. Один з молодих людей вирішив скупатися у бурхливій гірській річці, і його віднесло течією в районі села Карт-Джурт карачаївського району", - розповіла Черкесова.

Вона зазначила, що річки Хурзук і Учкулан протікають по гірській місцевості, місцями для купання вони не обладнані, і купатися в них заборонено.

НП сталася в понеділок, тіло загиблого вдалося знайти протягом кількох годин.

До робіт з пошуку киянина залучалося шість співробітників пошуково-маневреної групи Управління із забезпечення заходів цивільної оборони, попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій та пожежної безпеки Карачаєво-Черкеської республіки, а також один плавзасіб і одна одиниця техніки.

"Головне управління в МНС Росії по КЧР в черговий раз нагадує гостям і жителям республіки, що основною причиною загибелі та травматизму людей на воді залишається купання в необладнаних для цих цілей місцях", - підкреслила співрозмовниця агентства.

Зараз ви читаєте новину «Російська гірська річка вбила київського туриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути