четвер, 19 січня 2012 16:15

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Роман Ландік впевнений, що виграє у Європейському суді

Роман Ландік впевнений, що виграє у Європейському суді

Депутат Луганської міської ради Роман Ландік подаватиме апеляцію на вирок суду. Про це журналістам повідомив його адвокат Юрій Березовський, пише ТСН.

"Роман Ландік уповноважив мене зробити заяву про те, що він вважає рішення суду незаконним і таким, що грубо зневажає його конституційні права. Судове та досудове слідство проведено зі значними спотвореннями. Сьогодні ж ми подамо апеляцію", - сказав адвокат.

Також Ландік попросив "про те, щоб результати вироку суду не були основою його соціальної зовнішності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні забіяці Ландіку оголосять вирок

"Ми вважаємо, що поки апеляційний суд не ухвалить рішення, цей вирок не відбувся. І в нього є повна впевненість в тому, що ми виграємо Європейський суд з прав людини. Він вважає себе невинуватим", - зазначив Березовський.

Крім того, адвокат думає, що Ландік не залишив бажання балотуватися у народні депутати. Також Березовський заявив, що якщо Ландик буде балотуватися, то він за нього проголосує. Як відомо, згідно до положень Конституції України, не може бути обраним до Верховної Ради громадянин, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку.

Сьогодні, 19 січня Ленінський районний суд Луганська засудив депутата Луганської міськради Романа Ландіка до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на два роки.

Зараз ви читаєте новину «Роман Ландік впевнений, що виграє у Європейському суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути