пʼятниця, 20 жовтня 2017 16:39

Родина оселилася в під'їзді багатоповерхівки

Родина оселилася в під'їзді багатоповерхівки
Жінки, які оселилися в під'їзді. Через борги родина опинилася без житла. Фото: kr-rada.gov.ua

У під'їзді багатоповерхівки Кропивницького оселилася родина. 86-річну жінку, її 61-річну доньку та онука, 30 років, виселили з орендованої квартири за борги.

Про це повідомила Кіровоградська міська рада.

На східцях родина облаштувала спальню, кухню і вбиральню. Мешканці будинку скаржаться на сильний сморід. Звернулися в поліцію, до міського голови та в ЖЕК.

"Міська влада запропонувала цим людям кілька варіантів влаштування. Можна лягти на певний час у відділення Центральної міської лікарні, щоб підлікуватися. А можна відразу влаштуватися в інтернат для людей похилого віку", - сказала керівник ЖЕК №1 Світлана Ковальова.

Проте безхатченки не погодилися на такі пропозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти б'ють і забирають гроші: вражаюча історія української жебрачки

"Їхні вимоги весь час змінюються. Родина то вимагає надати житло, то обіцяє, що самі виберуться. У вільний час бабуся просить милостиню у церкві чи магазині. Її донька зламала ногу. Її вже переправили до лікарні. За інформацією працівників поліції, внук стоїть на обліку в наркологічному диспансері", - додала Ковальова.

Мешканці будинку домоглися, щоб речі їхніх "сусідів" перенесли до комори і там закрили на замок. Чиновники обіцяли допомогти одній з жінок переїхати до паліативного відділення Центральної міської лікарні.

У квітні безхатьку Олександрові Кучерявенку повернули квартиру, яку 3 роки тому в нього відібрали шахраї. Житло у занедбаному стані, без меблів та водопостачання. У соцмережі волонтери створили групу "Дядя Саша дома", закликали провести у квартирі суботник.

Зараз ви читаєте новину «Родина оселилася в під'їзді багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути