понеділок, 17 жовтня 2022 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ атакувала Миколаїв бойовими дронами: Кім розказав перші подробиці
12

Фото гасіння пожежі резервуарів з олією
Фото: ДСНС
Фото гасіння пожежі резервуарів з олією
Фото гасіння пожежі резервуарів з олією
Фото гасіння пожежі резервуарів з олією
Фото гасіння пожежі резервуарів з олією

16 жовтня з 21:30 до 22:30 російські окупанти атакували Миколаївщину дронами-камікадзе Shahed-136. 11 із них було збито на території області.

Дев'ять дронів збито силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь". По одному знищили підрозділи Національної гвардії та Сил територіальної оборони України, повідомив у ранковому зведенні 17 жовтня голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Вночі ворог атакував місто дронами-камікадзе. Три безпілотники влучили в об'єкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад. На місцях влучань виникли пожежі, які було оперативно локалізовано. Попередньо, постраждалих немає", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працюють усі служби: РФ нещадно атакувала ракетами Дніпропетровщину

16 жовтня о 16:05 внаслідок артобстрілу населеного пункту Первомайської громади пошкоджено об'єкт соціальної інфраструктури. Вчора о 22:51 внаслідок обстрілу дронами Shahed-136 в Коблівській громаді виникла пожежа на відкритій території. Руйнувань та постраждалих немає.

"Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. 17 жовтня орієнтовно о 04:20 були обстріли між двома населеними пунктами. Влучання по сільськогосподарському підприємству. Детальна інформація уточнюється. Вчора з 10:00 до 11:00, о 14:00 та опівночі обстрілів зазнали два села Широківської громади. Влучання були по відкритих територіях, дорогах та за межами населених пунктів", – додав Кім.

Після чергового обстрілу російськими окупантами Миколаєва в місті почалася дуже сильна пожежа. Місто було атаковане БПЛА іранського виробництва, три з них збили, зокрема один знищений підрозділом ТрО.

Дрони-камікадзе іранського виробництва, які використовують російські окупанти, під час польоту видають характерний і гучний звук, а також влучають переважно в об'єкти інфраструктури, а не в скупчення людей.

Зараз ви читаєте новину «РФ атакувала Миколаїв бойовими дронами: Кім розказав перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути