вівторок, 22 листопада 2016 12:56

Ревнивець підпалив квартиру співмешканки
3

Фото: 33 канал

21 листопада близько 22.00 у будинку на проспекті Космонавтів у Вінниці чоловік підпалили двері квартири своєї співмешканки. Її в той час вдома не було. Вогонь самотужки загасили сусіди. Кажуть, чоловік зробив це через ревнощі.

"Діти усю ніч після цього не спали. Поліції було вказано підозрілу особу. Чоловіка затримали, але потім відпустили. Ми шоковані діями поліції й боїмося перебувати у своїх оселях. Хто нам поверне кошти за погоріле майно: стіни, двері, кабелі та інше й хто покарає винуватця за дії, які є не просто правопорушенням, а кримінальною відповідальністю, бо була пряма загроза життю багатьох людей", - розповів "33 каналу" місцевий мешканець Михайло Безусий.

Люди почули запах диму у своїх квартирах, то кинулися на коридор, але не змогли вийти зі своїх металевих дверей, які від вогню плавилися. Почали кликати на допомогу. Горіли дроти різного калібру та дзвінки на дверях. А поряд електричний щиток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У палаючому будинку загинула молода сім'я з двома дітьми

Збіглися сусіди і почали гасити полум'я водою. Дерев'яні двері, які зумисне хтось підпалив, зотліли навщент, вкрилися вугляками. У двох інших квартирах на спільному майданчику обгоріли вхідні двері.

Розповідають, що спочатку був підпалений синтетичний коврик, а потім горючою речовиною полили двері зверху. Версія сусідів: підпалили квартиру через ревнощі. Сусідки вдома у той час не було. Житло жінки не вперше потерпає від нерозділеного кохання. Але не розуміють: чому їхні життя при цьому перебувають у постійній небезпеці.

20 листопада 27-річний чоловік облив бензином і підпалив себе на подвір'ї власного будинку. Потерпілий отримав опіки другого і третього ступенів. Трагедія сталася на Херсонщині.

Зараз ви читаєте новину «Ревнивець підпалив квартиру співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути