Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2018 14:53

Ревнивець перерізав дружині горло

Ревнивець перерізав дружині горло
У селі Германівка Обухівського району на Київщині 54-річний чоловік під час сварки перерізав горло цивільній дружині. Фото - kv.npu.gov.ua

У селі Германівка Обухівського району на Київщині 54-річний чоловік під час сварки перерізав горло цивільній дружині.

Конфлікт між подружжям виник через ревнощі. Сусіди почули крики у будинку та викликали поліцію, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"У помешканні правоохоронці виявили тіло 56-річної жінки з ознаками насильницької смерті: колото-різана рана шиї та проникаюче ножове поранення грудної клітки. Встановлено, що між цивільним подружжям виникла сварка через ревнощі. Під час словесної перепалки співмешканець напідпитку схопив кухонний ніж і завдав ним смертельні поранення жінці", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вистрелив у серце братові

Працівники поліції затримали нападника на місці злочину. Він зізнався у скоєному злочині. Також на місці вилучено знаряддя вбивства – ніж.

За фактом умисного вбивства відкрите кримінальне провадження. Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому оголошена підозра. Триває слідство.

У Білгороді-Дністровському Одеської області 60-річний чоловік застрелив дружину. Після того вкоротив собі віку. Тіла загиблих виявили в їхньому будинку.

Зараз ви читаєте новину «Ревнивець перерізав дружині горло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути