Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2018 18:10

Рекетири вимагали гроші з поліцейського
3

У м. Волочиськ на Хмельниччині затримали банду рекетирів
Фото: npu.gov.ua
У м. Волочиськ на Хмельниччині затримали банду рекетирів
У м. Волочиськ на Хмельниччині затримали банду рекетирів

У Волочиську на Хмельниччині затримали банду рекетирів.

Вони погрожували та били потерпілих. А потім ще й вимагали гроші у поліцейського, який втрутився у ситуацію, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Між 3 громадянами виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Відтак зав'язалася бійка, під час якої в ситуацію втрутився співробітник поліції. У результаті конфлікту один із його учасників – колишній міліціонер, звільнений 2005-го за службову невідповідність, звернувся до представників злочинного угруповання. Чоловік хотів, аби зловмисники "розібралися" з його опонентами: на його прохання члени злочинної групи погрожували та били потерпілих. Крім того, вони вимагали гроші не лише у потерпілих, а й у поліцейського, який втрутився у ситуацію", - розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Висіла на дереві вниз головою: людей викрадали за неіснуючі борги

26-річний лідер групи та 2 його спільників віком 19 і 33 років вистежили 2 мешканців Волочиська та старшого лейтенанта поліції, на яких вказав "замовник". Побили їх, погрожували вбити. Також вимагали $800 у якості "морального відшкодування" за минулий інцидент. Попередили, що за кожні 2 прострочені дні від встановленої дати зазначена сума автоматично зростатиме на $100. Погрози та залякування у бік потерпілих стали надходити систематично.

Рекетирів затримали та оголосили підозру у вимаганні. Вони свою провину визнали. На час слідства перебуватимуть під домашнім арештом. За скоєне можуть отримати 7 років в'язниці.

На Київщині затримали банду рекетирів, до якої входили спортсмени та колишні кримінальники. Займалися розбоями, вибиванням неіснуючих боргів і шантажем. Діяли під прикриттям голови однієї з селищних рад області. Затримали 7 учасників банди, включно із 37-річним лідером.

Зараз ви читаєте новину «Рекетири вимагали гроші з поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути