середа, 04 травня 2011 13:54

Разом з бен Ладеном загинули ще чотири людини

Разом з бен Ладеном загинули ще чотири людини

Білий дім у вівторок ввечері вніс коректування в обставини загибелі Усами бен Ладена. Всього застрелені п'ятеро людей - сам бен Ладен, його син, зв'язковий Абу Ахмед ель-Кувейт, його дружина і брат. Причому, як довелося пояснити представникам у Вашингтоні, мова йде про сина бен Ладена на ім'я Хамза, а не Халід, як "невірно зрозуміли" спочатку.

Крім того, стало відомо, що ніякої "прямої трансляції" знищення головного терориста не бачив ні президент США Барак Обама, ні будь-хто інший з його адміністрації. Вони дійсно бачили деякі кадри того, що відбувалось в Пакистані - у багатьох спецназівців на шоломах були закріплені відеокамери, проте той самий момент, коли в бен Ладена були випущені три кулі, включаючи дві "контрольних", так і залишився за кадром.

Раніше говорили, що бен Ладена прикривала своїм тілом одна з його дружин, але ця інформація була спростована. Однак серед убитих в будинку все ж є одна жінка. Це дружина самого відданого зв'язкового "терориста номер один" Ель-Кувейт. Вона, судячи з усього, потрапила під перехресний вогонь.

Нагадаємо, 54-річний лідер "Аль-Каїди" був убитий в ході спецоперації, проведеної бійцями американського спецпідрозділу "морських котиків" у ніч на понеділок.

Однак, експерти агентства France Press засумнівалися в достовірності фотографії вбитого терориста №1, яку розповсюдили пізніше світові ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Разом з бен Ладеном загинули ще чотири людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути