вівторок, 26 лютого 2019 15:09

Пошматоване вибухом тіло: жертвою виявився колишній учасник АТО

Пошматоване вибухом тіло: жертвою виявився колишній учасник АТО
Жертвою вибуху називають активіста та колишнього атовця Сергія Барсукова. Фото: censor.net.ua

25 лютого біля воріт одеського Селекційно-генетичного інституту виявили тіло колишнього військовослужбовця АТО і активіста. Загиблого звуть Сергій Барсуков, повідомляють місцеві ЗМІ.

"Особу чоловіка, тіло якого виявили вчора вранці в районі Селекційного інституту, встановлена. Ним виявився відомий в Одесі колишній атошнік і активіст", - написав радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Він також повідомив, що позавчора ввечері, посварившись з хворою матір'ю, чоловік вирушив до селекційного інституту. Там приблизно о 23:00 прогримів вибух. Поруч із загиблим були знайдені осколки гранати.

Правоохоронці знайшли у нього вдома цілий арсенал зброї, зокрема ручні гранати різних типів, запали і боєприпаси до вогнепальної зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розбився, коли мив вікна на 7 поверсі

За словами Форостяка, серед знайдених поліцейськими на місці трагедії запалів виявлений один з "підрізаною" запобіжною чекою.

"При застосуванні такого запалу, чека не працює, тому ймовірно в руках у загиблого виявилася граната саме з таким запалом, що і призвело до трагедії. Остаточну відповідь на це питання і на інші дасть офіційне слідство, яке триває".

Вночі, 25 лютого невідомі кинули гранату у подвір'я будинку голови Рівненського міськсуду, а потім сам будинок обстріляли з автомата. Ніхто не постраждав. Розглядають різні версії скоєного злочину, але основна з них - професійна діяльність судді.

Зараз ви читаєте новину «Пошматоване вибухом тіло: жертвою виявився колишній учасник АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути