Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2018 09:23

Розповіли, кому належить авто, на якому приїхали вбивці "Сармата"

Автор: Крапка
  У Держгеокадастрі повідомили про викрадення авто, на якому тікали вбивці "Сармата"
У Держгеокадастрі повідомили про викрадення авто, на якому тікали вбивці "Сармата"

"Таврія", на якій їздили вбивці активіста та ветерана АТО із Бердянська Віталія Олешка "Сармата", перебуває на балансі Держгеокадастру.

Автомобіль ЗАЗ, який фігурує у справі, було викрадено зі стоянки в день вчинення злочину. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області.

"31.07.2018 близько 14:00 посадовим особам управління стало відомо про факт зникнення службового автомобіля з місця постійної стоянки, про що того ж дня було подано заяву до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, йдеться про автомобіль марки ЗАЗ 110207 червоного кольору, реєстраційний номер АР8673АМ, який фігурує у справі про вбивство Олешка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство "Сармата": упізнання підозрюваних можуть визнати незаконним

"Вказаний автомобіль був закріплений за Міжрайонним управлінням Держгеокадастру у Бердянському районі та м. Бердянську та тривалий час не використовувався. Відносно вказаного транспортного засобу 14.06.2018 була розпочата процедура відчуження", - додали у відомстві.

Водночас у Держгеокадастрі наголосили, що не володіють інформацією про те, чому поліцейські не повідомили про порушення кримінальної справи за фактом викрадення автомобіля до Бердянського міськрайонного суду.

31 липня у Бердянську вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата". За словами очевидців, чоловіка вбили з двоствольної рушниці на очах у дружини та друзів. Поліція того ж дня затримала 5 підозрюваних на стаціонарному посту поліції у Василівці Запорізької області. 4 із них на час слідства суд взяв під варту без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, кому належить авто, на якому приїхали вбивці "Сармата"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути