неділя, 19 червня 2022 09:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетна атака нафтобази на Дніпропетровщині: горить 14 год., є жертви

Вранці 19 червня на нафтобазі у Новомосковському районі Дніпропетровщини, яку напередодні атакували ракетами росіяни, вибухнув резервуар з пальним.

Є загиблі й поранені, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

Автор: t.me/dnipropetrovskaODA
  18  червня надвечір одразу три ракетні удари агресор наніс по Новомосковському району. Влучив у нафтобазу
18 червня надвечір одразу три ракетні удари агресор наніс по Новомосковському району. Влучив у нафтобазу

"Один рятувальник загинув, двох з опіками госпіталізували. Ця атака наробила багато біди", - повідомив він інформацію станом на 9:24.

Загиблий - молодший сержант служби цивільного захисту Ярослав Мірошник, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій області. З серпня 2021 року Ярослав працював водієм 31-ої державної пожежно-рятувальної частини 11-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Автор: facebook.com/MNSDNE
  Під час ліквідації пожежі на нафтобазі  внаслідок вибуху резервуару загинув молодший сержант служби цивільного захисту  Ярослав Мірошник
Під час ліквідації пожежі на нафтобазі внаслідок вибуху резервуару загинув молодший сержант служби цивільного захисту Ярослав Мірошник

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни зранку атакували ракетами Київщину

Також через ракетну атаку по нафтобазі постраждали 11 цивільних. Одна людина - у важкому стані, шестеро - середньої тяжкості. Вони у лікарні. Ще четверо людей - з легкими ураженнями.

Рятувальники 14 год. борються з пожежею, яка виникла в результаті ракетної атаки.

Працюють 50 рятувальників та 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Російські окупанти поцілили ракетами по Новомосковському району Дніпропетровської області. За попередніми даними, є постраждалі й масштабні руйнування. Про це розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Станом на 20:31 сигналу повітряної тривоги в області не було. Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що три ракети зруйнували нафтобазу. Там сильна пожежа. Рятувальники приборкують полум'я.

18 червня зазначали, що внаслідок ракетного удару по Новомосковському району Дніпропетровської області, за попередніми даними, постраждали 11 людей. Один з них у важкому стані. Про це повідомив Резніченко.

Зараз ви читаєте новину «Ракетна атака нафтобази на Дніпропетровщині: горить 14 год., є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути