Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2018 17:47

Працівник Інтерполу викрав людину

Працівник Інтерполу викрав людину
Прокуратура Києва розшукує спільника працівника Інтерполу, який викрав людину. Фото - Українська асоціація власників зброї

Слідчі прокуратури міста Києва завершили досудове розслідування стосовно інспектора відділу Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП в м. Києві та двох його спільників за фактом викрадення людини, пограбування та незаконного зберігання боєприпасів.

Злочинці вирішили заволодіти коштами чоловіка, який хотів продати авто. Призначивши зустріч в обумовленому місці, злочинці викрали потерпілого та вивезли до лісу, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські катували та грабували жителів міста

Працівник Інтерполу, який входив у склад цієї групи, брав участь у викраденні потерпілого та нанесенні йому тілесних ушкоджень. Також він повідомив останньому, що той підозрюється у кримінальному правопорушенні, та запропонував за $10 тис. не притягувати його до відповідальності.

Потерпілий пообіцяв зловмисникам віддати 85 тис грн. Після цього викрадачі змусили потерпілого зняти з банківського рахунку ще 24 тис. грн та віддати і ці кошти.

Провели слідчі дії, які дозволили оголосити зловмисникам про підозру у вчиненні злочинів згідно з Кримінальним кодексом України.

В окреме кримінальне провадження виділили матеріали стосовно ще одного зловмисника, який товаришував із потерпілим. Його оголосили у державний розшук.

"Начальника, заступника начальника та старшого оперуповноваженого одного з управлінь поліції Києва викрили на хабарництві. Перевертні в погонах систематично отримували сотні тисяч гривень за "кришування" столичних веб-студій та будинків розпусти, які діяли під вивіскою масажних салонів", - повідомляє прес-служба СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Працівник Інтерполу викрав людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути