Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2012 12:00

П'яний батько зарізав сина-інваліда, бо втомився за ним доглядати

П'яний батько зарізав сина-інваліда, бо втомився за ним доглядати
На тілі хлопця нарахували чотири колото-різані рани. Фото: cbczgbcz.beon.ru

Чотири рази вдарив 17-річного сина ножем безробітний мешканець села Острівці Володимирецького району на Рівненщині. Місцеві розповідають, що 42-річний Іван не злюбив хлопця за те, що той інвалід дитинства - народився з діагнозом дитячий церебральний параліч. Він часто ображав сина та обзивав калікою.

15 травня по обіді батько вкотре прийшов додому напідпитку. Став дорікати прикутому до ліжка сину, що заїдає його вік. Суперечка довела селянина до такого шалу, що Іван схопив кухонного ножа і встромив у інваліда.

"На тілі хлопця нарахували чотири колото-різані рани. Як виявилося, вони були несумісні з життям – зачепили серце та легені. Коли приїхала бригада "швидкої допомоги", то могли лише констатувати смерть неповнолітнього", - каже начальник обласного управління карного розшуку Микола Павленко.

Чоловік сам зізнався в убивстві. А свій вчинок пояснив слідчим тим, що хотів полегшити життя собі та рідним. Мовляв, стомився доглядати за паралізованим сином, який не міг самостійно ходити та навіть стояти на ногах. Хоча, як кажуть односельчани, за хлопцем постійно доглядали якраз інші члени родини.

Окрім загиблого в сім'ї виховують ще трьох дітей.

"Підозрюваний нині перебуває у Кузнецовському ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення", - додає Микола Павленко.

 

Зараз ви читаєте новину «П'яний батько зарізав сина-інваліда, бо втомився за ним доглядати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути