середа, 20 червня 2012 12:48

П'яний задимів фан-зону на Майдані під час гри збірної України

Вчора у столичній фан-зоні, що на Майдані Незалежності, кинули фаєр. Вболівальники, які дивились футбол біля сцени та найбільшого екрану кинулись тікати.

"Це було прямо біля нас. Спочатку хлопок, а потім такий їдкий дим. Я відразу намочила прапор водою з пляшки, закрила ним обличчя, бо дихати неможливо. А потім весь натовп почав тікати, думала, що нас затопчуть", - розказує киянка 21-річна Аліна.

Вибух стався за дві хвилини до закінчення матчу "Україна - Англія". Охоронці фан-зони відразу затримали чоловіка, який причетний до інциденту. Це худорлявий хлопець у темно-сірій майці. Він був напідпитку.

"Кинув шашку, але ми її затушили. А до цього одну не встигли, - каже вчора один з охоронців. В руках тримає чорний пакет. Дістає звідти спалену шашку, показує міліціонерам. - Ми його скрутили, передали міліції".

За десять хвилин до місця приїжджає наряд міліціонерів. Місце, де стався вибух, оточили з десяток людей. На тротуарній плитці чорна пляма розміром метр на два. Посередині лежить шашка. Поруч сильно смердить паленим.

Кияни, які були свідками події, кажуть, що кидали шашки декілька людей.

Зараз ви читаєте новину «П'яний задимів фан-зону на Майдані під час гри збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути