четвер, 01 червня 2017 13:54

П'яний водій стріляв у сестру та кидався цеглою у поліцейських
3

Правоохоронці затримали 46-річного жителя Броварського району на Київщині. Будучи напідпитку, чоловік влаштував стрілянину, кидав цеглою у поліцейську автівку, а в салоні свого авто зберігав гранати.

Про це інформує поліція Київщини.

"Перше повідомлення про дебошира до поліції надійшло близько 15.00. Жителька Броварського району повідомила, що її брат на подвір'ї влаштував "п'яні розбірки": кричить, погрожує фізичною розправою. Заявниця також повідомила про постріли і про те, що він побив молотком вантажний автомобіль. Правопорушника розшукали на одній з вулиць села і зупинили його авто. На п'яного водія склали протокол і він пішки пішов додому", - повідомляється.

П'яний 46-річний екс-правоохоронець  стріляв у сестру та кидався у поліцейських цеглою
Фото: Поліція Київщини
П'яний 46-річний екс-правоохоронець  стріляв у сестру та кидався у поліцейських цеглою
П'яний 46-річний екс-правоохоронець  стріляв у сестру та кидався у поліцейських цеглою


О 21.15 до поліції знову надійшло аналогічне повідомлення. Цього разу п'яний чоловік погрожував сестрі кинути гранату на подвір'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліцейського стріляли при спробі затримати грабіжника

"До будинку прибула група реагування патрульної поліції. У цей час з автівки, яка їхала повз на великій швидкості кинули цеглу, яка втрапила по службовому автомобілю і пошкодила дах. Поліцейські викликали підмогу і почали переслідувати авто. Невдовзі вони наздогнали зловмисника і заблокували рух його автівки, за кермом якої виявився п'яний брат заявниці. В салоні автомобілі правоохоронці виявили уламки цегли, дві гранати ГРД-5 та УЗРГД та запал", - додають правоохоронці.

Чоловіка затримали. З'ясувалося, він звільнений з органів внутрішніх справ в 2004 році та приймав участь у проведенні антитерористичної операції. Вилучені гранати відправлено на експертизу.

За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрито кримінальне провадження. Походження зброї встановлюють правоохоронці. Затриманому загрожує до 7 років в'язниці.


В Києві п'яний водій на своєму авто Honda врізався в машину поліції. Аварія стався на перетині вул Дегтярівської і Шамрила.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій стріляв у сестру та кидався цеглою у поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути