пʼятниця, 03 березня 2017 13:05

П'яний водій на позашляховику збив жінку з сином

П'яний водій на позашляховику збив жінку з сином
volynpost.com

На Волині, під Луцьком п'яний водій на позашляховику "Субару" збив жінку із сином. Потерпіла загинула. Хлопець дивом вижив.

"Про це повідомляє "Магнолія ТВ".

"Матір із сином переходили дорогу. В якийсь момент на величезній швидкості в них врізалася машина. Врятувати вдалося лише хлопця. Від сильного удару жінка загинула. Водій не зупинився, спокійно продовжив рух. Проте далеко втекти не зміг. Його наздогнали інші водії, які були свідками трагедії. Вони заблокували дорогу. Згодом приїхали поліцейські. П'яного чоловіка затримали і направили на експертизу. У нього були явні ознаки сп'яніння. Тим більше, зізнався в цьому сам. Про те, що збив - не вірить і не признає свою вину", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька жертви відмовилась від претензій до мажора Толстошеєва

Якщо вину водія доведуть, то кинуть за ґрати на 8 років. Триває слідство.

Півроку тому в Україні збільшили штрафи за водіння в нетверезому стані з 10 до 40 тисяч гривень. Проте водії не перестали сідати за кермом п'яними. А навпаки таких випадків побільшало. Враховуючи те, що старі штрафи не допомагають, депутати вирішили більше посилити покарання. До Верховної Ради внесено законопроект, у якому штраф тепер складатиме до 100 тис. грн.

8-річний хлопчик та його 29-річна мама опинилися під колесами автомобіля. Подія трапилася 19 грудня на Закарпатті. Через ожеледь водій вилетів на зустрічну смугу та наїхав на пішоходів. Дитину з матір'ю госпіталізували до лікарні. У хлопчика - численні травми голови та тіла. Жінку обстежили та відпустили додому. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій на позашляховику збив жінку з сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути