четвер, 27 грудня 2012 15:40

П'яний викрав авто на очах у водія

П'яний викрав авто на очах у водія
Фото: donbass.ua

Розшукали всього за дві години автомобіль 28-річного Руслана з райцентру Острог Рівненської області. Чоловік необережно залишив ключі в замку запалення, коли вийшов на дорогу допомогти іншому водію. За цей час у його власний "Опель Комбо" всівся викрадач і поїхав геть. Хулігана не змогло наздогнати навіть таксі.

"У середу 26 грудня ввечері я їхав містом по своїх справах. Раптом бачу, що на зупинці при дорозі стоїть мій знайомий водій. У мене склалося враження, що його автобус поламався. Звісно, я зупинився допомогти приятелю. Вийшов з авто буквально на хвилину - навіть ключі не витягав, бо не очікував сюрпризів", - розповідає Руслан. – "Відійшов пару метрів і не встиг зайти в салон автобусу, як чую, що мені люди на зупинці почали кричати – "твою машину угнали!". Я не розгубився, одразу взяв перше-ліпше таксі і ми поїхали слідом, але наздогнати не змогли. Мій синій "Опель" кудись звернув і зник".

Близько 18-ої години власник зателефонував у міліцію. Після його дзвінка інспектори ДАІ створили чотири пошукові групи і розіслали дані на автомобіль по всіх постах, щоб встигнути перехопити викрадача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У івано-франківського 26-річного прокурора викрали "Lexus RX 350"

Дорогою патрульні опитували місцевих, чи не помітили синього "Опеля Комбо". Хтось пригадав, що бачив іномарку, яка мчала дорогою на село Хорів, що за 10 км від районного центру.

"Викрадача і автомобіль знайшли уже за дві години від початку плану "Перехват". Виявилося, що іномарку угнав напідпитку 31-річний Юрій, мешканець села Хорів", - розповідають в прес-службі обласного відділу ДАІ. – "Окрім того, у нього під курточкою виявили навігатор, який селянин намагався заховати і викрасти. Чоловіка затримали і відвезли до райвідділу – тепер пояснює слідчим, чого він на таке наважився".

Зараз ви читаєте новину «П'яний викрав авто на очах у водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути