понеділок, 26 червня 2017 10:56

П'яний підприємець переїхав двох дітей

П'яний підприємець переїхав двох дітей
П'яний підприємець за кермом мікроавтобуса збив двох дітей, які ішли узбіччям. Від отриманих травм один із хлопчиків помер у лікарні. Фото — поліція Житомирщини

25 червня у селищі Народичі на Житомирщині сталася смертельна ДТП. П'яний підприємець за кермом мікроавтобуса Volkswagen збив двох хлопчиків 7 та 3 років. Старший від отриманих травм помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У масштабній ДТП загинув депутат облради

Мікроавтобус спершу наїхав на дерев'яні колоди, які лежали на узбіччі. А потім - на дітей, які проходили повз. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"У результаті ДТП смертельні травми дістав 7-річний хлопчик. Іншого потерпілого – 3-річного товариша загиблого – госпіталізували до обласної лікарні. Водій, який наїхав на дітей, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Поліція затримала його", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 26 червня, 46-річному водієві оберуть запобіжний захід. Слідство триває.

22 червня на автодорозі Київ - Чоп, у Новоград-Волинському районі на Житомирщині, водій фури Volvo наїхав на пішохода, який вийшов на проїжджу частину. Від зіткнення чоловіка відкинуло на попутну смугу, де він потрапив під колеса вантажівки Man. Від отриманих травм пішохід загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «П'яний підприємець переїхав двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути