неділя, 02 грудня 2012 04:10

П'яний пасажир мало не застрелив касира через квиток до Вінниці

П'яний пасажир мало не застрелив касира через квиток до Вінниці
Фото: foto.delfi.ua

36-річний житель Мурованокуриловецького району на Вінниччині чекає суду. 29 листопада він накинувся на касира автовокзалу з пістолетом, вимагав у неї квиток до Вінниці, - повідомляє МВС.

"Близько 16.00 години чоловік придбав білет до Вінниці. До його рейсу ще залишався час, він вирішив посидіти у кафе з товаришем. Коли повернувся , його автобус вже пішов. Розлючений пасажир накинувся на касира з вимогою поміняти йому білет на інший рейс. Коли жінка сказала, що потрібно доплатити 10 гривень комісійного збору, той увірвався до неї в приміщення. Зламав двері, приставив до її скроні пістолет. Погрожував вбити, якщо негайно не отримає квиток", - розповів  начальник Томашпільського райвідділу міліції Сергій Мельник.

Міліціонери вилучили у правопорушника пневматичний пістолет марки "WARNING" калібру 4,5 мм.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 129 Кримінального кодексу України "Погроза вбивством". За скоєння даного злочину передбачено покарання від арешту на строк до шести місяців до обмеження волі до двох років", - додала Алла Рокоман з прес-центру МВС Вінниччини.

 

Зараз ви читаєте новину «П'яний пасажир мало не застрелив касира через квиток до Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути