пʼятниця, 31 серпня 2012 10:08

П'яні донецькі молодики по-звірячому вбили інваліда і спалили його будинок

П'яні донецькі молодики по-звірячому вбили інваліда і спалили його будинок
Стосовно вбивць міліцією порушено кримінальну справу. Фото: mafiatoday.com

У Макіївці Донецької області двоє 17-річних молодиків убили інваліда і підпалили його квартиру. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Вбивцями виявилися 17-річні місцеві жителі, раніше судимі за скоєння викрадень мототранспорту, крадіжки та зберігання наркотиків, безробітні, любителі розгульного способу життя.

Напередодні вбивства хлопці випили по пляшці горілки і вирішили зайти до знайомого самотнього чоловіка-інваліда, щоб забрати у нього гроші. Коли господар квартири відкрив їм двері, його відразу почали бити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річний миколаївець 40 разів ударив ножем безхатька

Хлопці наносили чоловікові удари ніжками від столу по голові, щоб той швидше перестав чинити опір. Коли з останніх сил чоловік почав кликати на допомогу, один з підлітків узяв на кухні ніж і кілька разів ударив ним у шию нещасного.

Потім вони забрали 70 гривень, два мобільні телефони і плазмовий телевізор, підпалили дивани в кімнатах і покинули квартиру.

Стосовно вбивць міліцією порушено кримінальну справу за п.6, 12 ч.2 ст.115 КК України "умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб та з корисливих мотивів", за ч. 4 ст. 187 КК України "розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень".

Дані статті передбачають покарання від 8 років в'язниці до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «П'яні донецькі молодики по-звірячому вбили інваліда і спалили його будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути