четвер, 31 січня 2013 13:49

П'яна донеччанка намагалася зарізати охоронця нічного клубу

П'яна донеччанка намагалася зарізати охоронця нічного клубу
Фото: tsn.ua

У Донецьку відпочинок відвідувачки нічного клубу закінчився справжньою комедією, гідною голлівудських фільмів. Як повідомили у прес-службі обласного ГУ МВС, 31 січня близько 3:25 в ДСО надійшло повідомлення про те, що 43-річна відвідувачка напала на охоронця, пише Сегодня.

Правоохоронці встановили, що донеччанка, яка відпочивала в розважальному закладі, перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння, в клубі вела себе нав'язливо, зухвало, приставала до відвідувачів. У відповідь на зауваження представників охорони клубу стала розмахувати ножем.

Після приїзду міліції донеччанку доставили в райвідділ міліції. Однак на цьому пригоди жінки не закінчилися. Перебуваючи у правоохоронців, під час бесіди з працівниками міліції жінка попросилася в туалет, який розташовувався на першому поверсі. І залишившись одна, вона вирішила влаштувати втечу через вікно убиральні, однак втеча не увінчалася успіхом - жінка застрягла в отворі, і її на камерах відеоспостереження помітив черговий, тому внизу її вже чекала міліція.

"Правоохоронці нагадують громадянам, що відповідно до вимог до розважальних закладів, всі вони обладнані камерами відеоспостереження, тому просять донеччан утриматися від неналежної поведінки і порушень громадського порядку, щоб не бути скомпрометованими", - підкреслили у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «П'яна донеччанка намагалася зарізати охоронця нічного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути