вівторок, 14 березня 2023 15:57

Спецтема: Війна Росії проти України

ПВК "Вагнер" вербує жителів окупованого Запоріжжя для участі в боях за Бахмут

ПВК "Вагнер" вербує жителів окупованого Запоріжжя для участі в боях за Бахмут
Окупанти Запорізької області безуспішно намагаються заткнути дірки "другої армії світу" нашими жителями, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Приватна військова компанія "Вагнера" почала "запрошувати" до своїх лав жителів тимчасово окупованої території Запорізької області.

Зокрема, у пропагандистських Telegram-каналах росіяни розповсюджують промо-ролик про вступ до ПВК. Про це в ефірі телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає Gazeta.ua.

"Окупанти Запорізької області безуспішно намагаються заткнути дірки "другої армії світу" нашими жителями. За рік повномасштабної війни та окупації мелітопольців куди тільки не вербували – до "казачої дружини", "добровольчого" батальйону імені Судоплатова, "народного ополчення", – повідомив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти "віджиматимуть" квартири у Бердянську

За інформацією Федорова, окупанти вже вдруге "запрошують" до "вагнерівців" – приватного війська, яке донедавна складалося з колишніх в'язнів.

Як повідомив Федоров, окупанти обіцяють бійцям коротку військову місію – утримати Бахмут. За це дають повний соціальний пакет.

"Цього разу окупанти навіть не обманюють – війна для "вагнерівців", тим паче під Бахмутом, і справді виявиться короткою. А пакет неодмінно отримають", – додав мер Мелітополя.

ПВК "Вагнера" вербує мешканців окупованого Мелітополя для участі у боях в Бахмуті.

Російські окупанти зараз розміщуються по всьому місту, сказав міський голова Іван Федоров в ефірі національного марафону.

Реклама "вагнерівців" також з'явилася у закритих групах мелітопольців.

Зараз ви читаєте новину «ПВК "Вагнер" вербує жителів окупованого Запоріжжя для участі в боях за Бахмут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути