Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2022 13:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін підтвердив терористичні атаки по Україні і погрожує новими ударами

Путін підтвердив терористичні атаки по Україні і погрожує новими ударами
Російський диктатор Володимир Путін підтвердив, що РФ завдала терористичних ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України. Фото: gettyimages.com

Російський диктатор Володимир Путін підтвердив, що РФ завдала терористичних ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України.

За його словами, масовані удари російські війська нанесли "за пропозицією міноборони РФ". Про це повідомляє російське агентство РІА Новини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Русня агонізує": Кім розказав про реальні причини ракетних атак на Україну

"Вранці завдано масованого удару високоточною зброєю по об'єктах української інфраструктури ‒ енергетичної інфраструктури, військового управління та зв'язку", ‒ цитують Путіна російські ЗМІ.

Більше того, російський диктатор пригрозив Україні новими ударами "у випадку продовження спроб проведення на території РФ терактів".

Путін, зокрема, заявив, що Україна нібито намагалася підірвати "Турецький потік". А також сказав, що Україна нібито вже вчинила три теракти щодо Курської АЕС в РФ.

Верховний представник Європейського Союзу із зовнішньої політики Жозеп Боррель засудив масовані ракетні атаки росіян по Україні. Глибоко шокований нападами Росії на мирних жителів у Києві та інших містах України, написав Боррель у Twitter.

Росія масовано атакує Україну з ранку, 10 жовтня. Окрім Києва, прильоти зафіксовані у Дніпрі, на Хмельниччині, Київщині, Житомирщині, Полтавщині, Львівщині, Вінниччині, Харківщині. Окупанти б'ють по цивільних об'єктах та важливій енергетичній інфраструктурі. У багатьох регіонах, які зазнали обстрілів, нині відсутнє світло та вода.

Зараз ви читаєте новину «Путін підтвердив терористичні атаки по Україні і погрожує новими ударами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути