середа, 14 січня 2015 23:13

Пушилін набрехав російським ЗМІ, що терористи "взяли" донецький аеропорт

Пушилін набрехав російським ЗМІ, що терористи "взяли" донецький аеропорт

Представник керівництва терористичної "ДНР" Денис Пушілін 14 січня заявив російським ЗМІ про те, що українські військові покидають територію донецького аеропорту. У прес-центрі АТО спростували його слова.

"Українські військові покидають територію донецького аеропорту, це дозволяють їм зробити наші військові. Це своєрідний жест доброї волі з боку ДНР. Ми робимо все можливе, щоб зберегти життя, щоб не було даремних жертв, у відповідь сподіваємося, що Київ буде поводитися подібним чином" , - повідомив Пушілін в інтерв'ю телеканалу "Росія-24".

"Як тільки ця операція закінчиться, можна говорити, що аеропорт під нашим контролем", - додав він.

У свою чергу, представник прес-центру спецоперації на сході України Андрій Лисенко повідомив "Інтерфаксу", що українські військовослужбовці не покидали аеропорт Донецька і зараз піддаються обстрілу.

"В даний момент аеропорт обстрілюється. Наші військовослужбовці продовжують утримувати позиції, і Донецький аеропорт залишається під контролем українських військових", - сказав Лисенко.

Інформацію про те, що українські військові зберігають позиції в аеропорту, підтвердив журналіст і волонтер Олексій Мочанов.

"Какое-то высокопоставленное ново-росское мало-русское Пушилин (не путать со всё-ещё-в-украинском-генштабе-почему-то Пушняков) выс-тупило по ростиви с заявлением, что опа-л-ченцы и чеченцы взяли под контроль аэропорт Донецк, что наши терминаторы (реально не воспринимаю определение "киборги"!) получили время и коридор для выхода и отступления, что бла-бла-бла и что пак-пак-пак. Наглая ложь, 3,14-здёж и провокация! Очередная. Выдают новороссы желаемое за действительное. Разве что башни нашей диспетчерской осталось немного меньше вверх, но зато немного больше вширь в сторону монастыря, как по заказу - парни наши всё равно давно не поднимались в это полностью разрушенное руссо-интеграторами сооружение выше четвертого этажа, а в последнее время - выше второго. Хотя до сих пор многие уверены, что на этом объекте дежурили наши наблюдатели, диспетчеры и корректировщики вот прямо в верхней стекляшке, где раньше находился ЦУП ДА!", - написал Молчанов в своем Facebook (орфография автора сохранена – ред.).

ВСУ зберігають контроль над тими ж об'єктами того, що залишилося від донецького аеропорту, як і раніше, у попередні місяці війни.

Зараз ви читаєте новину «Пушилін набрехав російським ЗМІ, що терористи "взяли" донецький аеропорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути