середа, 01 червня 2022 12:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Провалив наступ у Миколаєві: у РФ заарештували генерала-зрадника з Волині

 

У Росії заарештували генерала, який керував 58 армією, яка брала участь у вторгненні в Україну.

Михайло Зусько має українське походження. Про це повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко, опублікувавши фрагмент аудіоперехоплення окупантів.

"Мені до рук потрапило цікаве аудіоперехоплення розмов одного з тих осетинів, хто, ймовірно, воює на боці окупантів. З нього виходить, що генерала Зуська, який командує найбільш боєздатною російською 58 армією, заарештовано. За невдачі при наступі в районі Миколаєва", - зазначив Цаплієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова партія "вантажу 200": ЗСУ помножили на нуль офіцерів "другої армії світу"

Під час розмови окупант розповідає співрозмовнику, що Зусько нібито здавав позиції загарбників під Миколаєвом. Їх розбили, а наступ на місто заблокували.

Цаплієнко зауважує, що на рішення про арешт Зуська вплинуло його українське походження. Генерал, який віддавав накази накривати масованих вогнем мирні українські міста та села, народився на Волині.

"Гадаю, справжні волиняки, які б'ються за свій дім, більше не вважають його українцем. Чутки про звільнення та арешт Зуська поширюються з кінця березня. Побільше б російській армії таких генералів", - додав журналіст.

Виявили ще одного воєнного злочинця Росії, який вбиває мирних жителів України. Генерал-полковник Лапін Олександр причетний до геноциду українського народу. Лапін має чимало орденів і медалей. Зокрема, "За заслуги перед батьківщиною", орден мужності; "За заслуги у боротьбі з міжнародним тероризмом" та інші.

Зараз ви читаєте новину «Провалив наступ у Миколаєві: у РФ заарештували генерала-зрадника з Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути