неділя, 22 квітня 2018 09:40

Прокурор на смерть збив літнього чоловіка

Прокурор на смерть збив літнього чоловіка
На Львівщині прокурор збив пішохода. Фото: nv.ua

Прокурор Мостиської районної прокуратури наїхав на пішохода в селі Торчиновичі Старосамбірського району.

Трагедія сталася приблизно о 21:50 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород. Потерпілий, 64-річний місцевий житель, загинув одразу, повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

29-річний прокурор був за кермом машини "ВАЗ 2114". Він разом із пасажиром автомобіля, також 29-річним мешканцем Самбора, отримали тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор співпрацював з бойовиками на Донбасі

Журналістка телеканалу НТН Вікторія Балицька написала у соцмережі, що прокурор був нетверезим. Перевірка виявила 1,2 проміле алкоголю.

Прокурор Львівської області Юрій Квятківський підтвердив Zahid.net, що за кермом був прокурор Мостиської районної прокуратури. Подробиць поки не повідомляють. Пообіцяв, що обласна прокуратура зробить це у понеділок, 23 квітня.

Ввечері 19 квітня в Івано-Франківську священик УГКЦ 43-річний Сергій Бусел з Калуша скоїв ДТП, намагаючись втекти від поліції. Перебуваючи за кермом автомобіля Skoda, він проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися, після чого кілька патрульних екіпажів почали його переслідування. Втекти священнослужителю не вдалося, і на перетині вул. Галицької і Калузького шосе він врізався у вантажівку. Священик був п'яний, драгер показав 1,19 проміле алкоголю в крові.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор на смерть збив літнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути