Ексклюзиви
вівторок, 08 січня 2013 16:49

Прокуратура намагається повернути Нагорному розгромлену рейдерами квартиру

Прокуратура намагається повернути Нагорному розгромлену рейдерами квартиру

Прокуратура Шевченківського району провела досудове розслідування у справі Сергія Нагорного. У лютому минулого року у чоловіка рейдери захопили трикімнатну квартиру на вулиці Велика Житомирська 23, що в центрі столиці.

З'ясувалось, що рейдери підробили документи і пред'явили їх до Третейського суду Луганської області. На підставі цих документів суд ухвалив рішення про переоформлення права власності на вказане житло на інших осіб.

"Вже встановлено осіб, які шахрайським методом заволоділи квартирою. Також відома схема, за якою вони діяли. Вони підробили документи, в яких вказали на комунальні борги сім'ї Нагорних. На даний час вирішується питання про поновлення житлових прав родини Нагорних шляхом пред'явлення позовів до суду", - прокоментував прокурор Шевченківського району Києва В'ячеслав Мармиш.

На даний час Сергій Нагорний разом із матір'ю Наталією Іванівною повернулися у помешкання. Через те, що рейдери встигли розгромити квартиру та повивозити звідти всі меблі, справжні власники змушені спати на підлозі.

"Поки що ми не починали ремонт. Доводиться спати на голій підлозі. Домовились із родичами про меблі. Сергій має на днях привезти в квартиру диван. Рейдери більше не з'являються. Про результати роботи прокуратури та міліції ми нічого не знаємо", - розповіла Наталя Нагорна.

Нагадаємо, 5 грудня квартиру Сергія Нагорного, де він проживав із матір'ю Наталією Іванівною, захопили рейдери. Заблокували вхідні двері і сказали, що у помешкання новий власник. Показали документи. В них зазначалось, що сім'я продала своє помешкання ще в лютому. З тих пір чоловік жив у своєї бабусі на Оболоні. 21 грудня йому вдалось зайти в квартиру. Там стояла бетономішалка та лежали мішки із цементом. Невідомі зірвали паркет, вибили одну стіну та вивезли всі меблі Нагорних.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура намагається повернути Нагорному розгромлену рейдерами квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути