Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 10:56

Прокуратура перевірить інформацію, яку надали "святошинські робінгуди"

Прокуратура перевірить інформацію, яку надали "святошинські робінгуди"
Фото: komitet-k.org.ua

Прокуратура Святошинського району Києва проводить перевірку законності дій працівників Святошинського райуправління міліції при розгляді повідомлення громадянина щодо виявлення ним підпільного казино на вул. Підлісній, 3.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Святошинського району міста Києва.

"Крім цього, під час перевірки буде надано оцінку повноти вжитих райуправлінням міліції заходів щодо виявлення та припинення діяльності цього грального закладу", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що 19 січня Святошинським райуправлінням міліції відкрито кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування за фактом незаконної діяльності грального закладу на вул. Підлісній, 3 (ч. 1 ст. 203 -2 КК України "Зайняття гральним бізнесом").

Нагадаємо, громадська ініціатива "Святошинські робінгуди" виявила у столиці України черговий підпільний гральний заклад. З цього приводу активісти надіслали скарги до Департаменту внутрішньої безпеки МВС, прокуратури міста Києва, Служби безпеки та на адресу комітету Верховної Ради з питань протидії організованій злочинності та корупції. Про це повідомив лідер громадської ініціативи Микола Єременко.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура перевірить інформацію, яку надали "святошинські робінгуди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути