пʼятниця, 18 листопада 2016 14:14

"Проклинаю тебе і 12 поколінь твоїх дітей" - п'яний священик на BMW X5 тікав від поліції

"Проклинаю тебе і 12 поколінь твоїх дітей" - п'яний священик на BMW X5 тікав від поліції

В Ужгороді на вул. Гагаріна патрульна поліція зупинила автомобіль BMW X5, в якому їхали двоє п'яних чоловіків. Один із них виявився священиком. Почав опиратися патрульним.

"Під час спілкування з водієм та перевірки документів один із пасажирів почав поводити себе агресивно. Чіплявся за форменний одяг патрульних, заважав їх роботі. Нецензурно висловлювався та спробував втекти. Поліцейські швидко зреагували та перешкодили порушнику. Через злісну непокору патрульні застосували до нього наручники", - повідомляє поліція.

Водія та пасажира затримали.

"Проклинаю тебе і 12 поколінь твоїх дітей. Вони будуть прокляті і хворі. Ти мене шукатимеш і проситимеш, щоб я молився за твої гріхи", - заявив затриманий.

Нетверезий стан чоловіків підтвердив висновок лікаря. В обласному наркодиспансері агресивний пасажир повідомив правоохоронцям, що він - священик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яну водійку на Lexus патрульні зупиняли двічі

У міськвідділі поліцейські склали протоколи на чоловіків за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського, на водія - адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння. Справу передали до суду.

Вночі 16 листопада у Львові затримали нетверезого 54-річного водія білого Lanos. Він змусив сісти в свою машину 17-річну дівчину та відмовився відпускати.

Зараз ви читаєте новину «"Проклинаю тебе і 12 поколінь твоїх дітей" - п'яний священик на BMW X5 тікав від поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути