четвер, 11 серпня 2011 09:13

Продажі кийків і бейсбольних біт в Британії збільшилися на 5 тисяч відсотків

Продажі кийків і бейсбольних біт в Британії збільшилися на 5 тисяч відсотків

Продажі поліцейських телескопічних кийків і бейсбольних біт на британському сайті інтернет-магазину Amazon за добу виросли більш ніж на п'ять тисяч відсотків. Звичайний поліцейський кийок, ще добу тому займав 5622 місце в рейтингу продажів, піднявся на 110 місце, а алюмінієва бейсбольна біта - на восьме.

Продажі деяких предметів у відповідному розділі інтернет-магазину зросли ще сильніше. На першому місці саперна лопатка, продажі якої збільшились на 239 000 відсотків.

При тому що на сайті наводяться дані про зростання продажів у відсотках, ніяких висновків з цього зробити по суті не можна, тому що невідомо, скільки саме тих чи інших предметів було продано. Усього в першій десятці розділу спортінвентарю в магазині більше половини предметів, які можуть бути використані як зброя.

Заворушення в Лондоні почалися в ніч на 7 серпня і з тих пір не припиняються, поширившись на всі великі міста центральній частині Великобританії. Поліція заарештувала більше тисячі учасників заворушень, три чверті з яких - у Лондоні. В ході заворушень загинули чотири людини, кілька сотень постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Продажі кийків і бейсбольних біт в Британії збільшилися на 5 тисяч відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути