понеділок, 21 червня 2021 20:57

Пробували "собачий кайф" - у чому зізнався 15-річний підозрюваний в убивстві однолітки

Пробували "собачий кайф" - у чому зізнався 15-річний підозрюваний в убивстві однолітки
У Нікополі на Дніпропетровщині знайшли вбитою зниклу 15-річну Анастасію Карнаух. Слідчі з'ясували, її задушив знайомий-одноліток. Фото: facebook.com/Татьяна Захарченко

Уже відомі подробиці зникнення й убивства 15-річної Анастасії Карнаух у Нікополі на Дніпропетровщині.

Дівчина пішла з дому увечері 14 червня. Й начебто без дозволу батьків збиралася відвідати один із музичних фестивалів у Києві. Того ж вечора перестала відповідати на дзвінки, згодом зв'язок зник.

"Настюшо, повертайся додому. Я дуже сильно люблю тебе. Донечко, я дуже сильно хвилююся і переживаю. Приходь додому, будь ласка, я тебе благаю", - писала кілька днів поспіль у соцмережі її мати Тетяна Захарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп зниклої 15-річної на пустирі: дівчину вбили, є підозрюваний

На слід дівчини вийшла службова собака на прізвисько Біс. Тіло лежало на пустирі поблизу колишньої ниткової фабрики. Довкола валявся одяг жертви. 15-річного підозрюваного затримали того ж дня. За кілька годин до того він написав у соцмережі пост. У ньому зізнався, що дівчину задушив випадково. Й просив пробачення у рідних Насті та своїх.

"Ми просто хотіли спробувати дурну річ під назвою "собачий кайф" (ігри з асфіксією - умисне перекриття доступу кисню до мозку з метою викликати короткочасну непритомність, - Gazeta.ua). Але щось пішло не так. Я запанікував", - зазнався хлопець.

Підозрюваний перебуває під вартою без права на заставу, повідомила начальник відділу комунікації обласної поліції Анна Старчевська. Слідство триває.

Повідомлення про зникнення Анастасії Карнаух надійшло до поліції 15 червня. Мати дівчини розповіла, що напередодні ввечері донька пішла гуляти і не повернулася. На розшук дитини були орієнтовані всі служби поліції – ювенальні поліцейські, кінологи зі службовими собаками, превентивні співробітники та військові. Правоохоронці спільно з волонтерами перевірили вокзали, ринки, пляжі, парки, закинуті будівлі, а також обстежили лісосмуги та інші місця, де могла перебувати дівчинка. Після п'яти днів пошуків її тіло виявили на пустирі за занедбаною будівлею.

Зараз ви читаєте новину «Пробували "собачий кайф" - у чому зізнався 15-річний підозрюваний в убивстві однолітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути