Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2012 11:15

Президентство Путіна ознаменувалося звірствами поліції стосовно громадян
20

Фото: Фото: Reuters

В неділю в Москві за різні правопорушення було затримано 436 осіб, деякі досі залишаються у відділеннях поліції, повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі ГУ МВС РФ по Москві.

"Всього, за уточненими даними, в Москві напередодні було затримано 436 осіб", - відзначили в прес-службі.

"Деякі із затриманих, як і раніше знаходяться у відділах поліції, вирішується питання про притягнення до відповідальності відповідно до закону", - відзначили в прес-службі.

47 учасників акції опозиції на Болотній площі Москви звернулися за медичною допомогою, повідомило агентству джерело в медичних колах в понеділок вранці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 тис. опозиціонерів у Москві вийшли протестувати проти Путіна

"За уточненими даними, за медичною допомогою звернулося 47 учасників опозиційної акції, що відбулася напередодні на Болотній площі в Москві", - сказало джерело.

Зі свого боку в прес-службі ГУ МВС по Москві повідомили, що постраждали 29 співробітників поліції, які забезпечували порядок під час ходи по Якиманці і на Болотній площі.

Чергова акція опозиційного руху "Біла стрічка" під назвою "Біле місто за чесну владу" пройде в Москві 7 травня під час інавгурації президента, пише NEWSRU.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 100 опозиціонерів-мітингувальників затримали в Москві під час акції протесту

"Ми підемо без плакатів і транспарантів - тільки з білими стрічками. У Москві ми збираємося на Бульварному кільці і по маршруту руху президентського кортежу. Потім ми йдемо в самий центр міста, - йдеться в повідомленні активістів, поширеному в інтернеті.

Організатори розглядають два можливі варіанти проведення акції. Відповідно до першого учасники зберуться уздовж маршруту проходження президентського кортежу: Кутузовський проспект - Новий Арбат - Знам'янка. В якості альтернативи пропонуються гуляння по московських бульварах - від Різдвяного до Гоголівського.

 

Зараз ви читаєте новину «Президентство Путіна ознаменувалося звірствами поліції стосовно громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути