Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 17:35

Голова Миколаївської ОДА відреагував на самогубство льотчика Волошина

Голова Миколаївської ОДА відреагував на самогубство льотчика Волошина
Голова Миколаївської державної обласної адміністрації Олексій Савченко заперечує про нібито його тиск на льотчика Владислава Волошина (на фото ліворуч) при проведенні тендерів по ремонту аеропорту. Фото - Facebook Владислава Волошина.

Голова Миколаївської державної обласної адміністрації Олексій Савченко заперечує свою причетність до доведення до самогубства виконуючого обов'язки директора міжнародного аеропорту Миколаєва Владислава Волошина.

Назвав неправдою інформацію, оприлюднену в ЗМІ про нібито його тиск на Волошина при проведенні тендерів по ремонту аеропорту. Про це він написав у Facebook.

"Припиніть займатися незрозумілими речами. Є правоохоронні органи, які об'єктивно і неупереджено розберуться в тому, що трапилося. Чекаю офіційної позиції компетентних органів, і всі, хто причетний до того, що сталося, не дивлячись ні на які нюанси, обов'язково понесуть відповідальність", - написав очільник області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паперові літачки у пам'ять про пілота Волошина викинули в урну

Савченко зазначив, що дізнався про самогубство Волошина, перебуваючи на лікуванні.

29-річний військовий льотчик та виконувач обов'язків глави миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який 18 березня наклав на себе руки, задумувався про цей вчинок ще кілька тижнів тому. Про це писав своєму співбесіднику в Telegram, переписку оприлюднили у ЗМІ. Розслідування цієї справи перебуває під особистим контролем начальника ГУНП у Миколаївській області, генерала поліції Юрія Мороза.

Зараз ви читаєте новину «Голова Миколаївської ОДА відреагував на самогубство льотчика Волошина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути