середа, 11 липня 2018 13:36

Святкувала річницю весілля: у Мехіко застрелили українку

Святкувала річницю весілля: у Мехіко застрелили українку
У Мехіко від випадкової кулі загинула українка 27-річна Тетяна Мірутенко. Фото - The Washington Post

У Мехіко від випадкової кулі загинула українка 27-річна Тетяна Мірутенко. Поїхала до мексиканської столиці разом із чоловіком та 2 друзями, аби відсвяткувати першу річницю весілля.

Коли Тетяна та її чоловік виходили з ресторану мексиканської кухні в районі Ломас-де-Чапультепек, на вулиці сталася стрілянина. Одна з вуличних банд влаштувала розбірки з охоронцями закладу, в якому снідало подружжя, пише The Washington Post.

"Кілька людей на мотоциклах відкрили вогонь по охоронцях, які стояли біля входу. Один був важко поранений. А Тетяна померла", - зазначає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто вбив українку в Єгипті

2013 року Тетяна закінчила університет у Клемсоні, штат Південна Кароліна, США. Влаштувалася на роботу в фармацевтичну компанію Nektar Therapeutics у Сан-Франциско. Займалася залученням інвестицій.

Наталія Мірутенко, мати Тетяни, зізналася, що намагалася відрадити доньку від поїздки в Мексику, але вона тільки сміялася.

У місті Мелфі в Італії охоронець Антоніо Жирарді застрелив свою дружину Марину Новожилову - жінку з Дніпра. Чоловік повернувся з роботи і поцілив з табельної зброї в серце дружини. Через деякий час Жирарді покінчив життя самогубством.

Зараз ви читаєте новину «Святкувала річницю весілля: у Мехіко застрелили українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути