четвер, 22 серпня 2013 18:12

Правоохоронні органи повинні пояснити Паніну, куди він приїхав - МЗС

Правоохоронні органи повинні пояснити Паніну, куди він приїхав - МЗС
Фото: kp.ua

У Міністерстві закордонних справ України обурюються через висловлювання російського актора Олексія Паніна щодо України і Криму і вважають, що оцінку його діям мають дати правоохоронні органи.

"Ми вважаємо, що правоохоронні органи повинні дати належну оцінку і вжити необхідних заходів не тільки за фактом вчинення Паніним ДТП, але і його абсолютно абсурдним і позбавленим здорового глузду висловлювання (з приводу того, що він не в Україні, а в Криму)", - сказав у четвер директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс, коментуючи ситуацію навколо відповідних висловлювань А.Паніна.

"Якщо він не знає, в яку державу він приїхав на гастролі, правоохоронні органи України досить доступно і переконливо можуть йому це пояснити", - додав представник МЗС.

За його словами, те, що дозволяє собі "представник дружньої нам російського народу" на території України, "не вкладається ні в які цивілізовані рамки".

"Прикро, що своїми витівками Панін дискредитує не тільки себе як актора і людину, але й весь російський кінематограф, який також повинен дати оцінку таким діям", - підкреслив Є.Перебійніс.

Як повідомлялося, російський актор А.Панін був пасажиром одного з автомобілів, що потрапили в ДТП в Алушті (Крим) 21 серпня. Він визнав, що знаходився в автомобілі, а також підтвердив, що вдарив водія іншого автомобіля.

Правоохоронні органи України відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень українцеві А.Паніним (за ст. 125 Кримінального кодексу України - умисне легке тілесне ушкодження).

А.Панін в інтерв'ю різним виданням нешанобливо висловився про водія другого автомобіля, зокрема, назвав його "хлопчиком-татарином" і відзначив, що дав йому "трошки по морді".

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронні органи повинні пояснити Паніну, куди він приїхав - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути