четвер, 07 лютого 2019 21:37

Правоохоронці викрили банду серійних автовикрадачів

Правоохоронці викрили банду серійних автовикрадачів
У Запоріжжі схопили банду автовикрадачів. Фото: Нацполіція

У Запоріжжі правоохоронці викрили банду серійних автовикрадачів.

Протягом 2017-2019 років зловмисники викрадали елітні автомобілі і чистили гаражі на території Запорізької області. Про це повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції.

Поліцейські встановили, що організатор групи – раніше судимий мешканець Запоріжжя 1969 року народження. Інші члени групи – мешканці міста 1980, 1967 та 1951 років народження. Під час вчинення незаконних заволодінь транспортними засобами, фігуранти пересувались на автомобілі "FORD".

"Правоохоронцями проведено ряд одночасних обшуків, в результаті яких виявлено та вилучено: автомобіль "HYUNDAI ELANTRA"; автомобіль "MERCEDES-BENZ"; набір відмичок; технічний пристрій "кодграбер та інші технічні засоби призначені для злому сигналізації автомобіля та його відкриття; радіостанції та інші речові докази", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний працівник СТО на краденому авто тікав від патрульних

Правоохоронці вже затримали організатора угруповання. Кримінальне провадження відкрили за статтею "Незаконне заволодіння транспортним засобом".

У Києві затримали зловмисника, який крав номерні знаки з транспортних засобів, а потім на лобовому склі автомобіля залишав записку із номером телефону, на який автовласник повинен був надіслати 350 гривень. Після отримання вказаної суми незнайомець повідомляв потерпілим місце перебування знаків.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці викрили банду серійних автовикрадачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути