Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2015 08:50

"Правий сектор" виходить із Блокади Криму

"Правий сектор" виходить із Блокади Криму
Фото: ЕРА

Бійці "Правого сектора" не братимуть участі в акції по блокаді Криму і перебазовуються на лінію розмежування з окупованим півостровом.

Про це йдеться в офіційній заяві оперативного штабу ПС.

"Остання заява Меджлісу кримськотатарського народу, яка не була узгоджена з нами та іншими представниками громадських організацій, добровольчих батальйонів та патріотичних рухів, що входять до штабу "Кримського майдану" на чолі з Ленуром Іслямовим, спрямована на поступки як зовнішнім, так і внутрішнім ворогам України.

Відновлення постачання електроенергії по одній із ЛЕП, яка безпосередньо веде на завод пропутінського олігарха Фірташа, трактується нами як черговий антиукраїнський крок нинішнього режиму та загравання з нашими ворогами деяких наших партнерів та союзників.

Спостерігаючи в останні дні реакцію РФ на результати акції "Блокада Криму", ми бачимо концентрацію великої кількості військової техніки та людського ресурсу в близькій відстані від контрольно-пропускних пунктів українських військових та активістів кримської блокади. За таких обставин "Правий сектор" припиняє свою роботу на блокаді в рамках "Кримського майдану", натомість наші бойові підрозділи будуть направлені на підсилення бійців ЗСУ, які обороняють українські кордони на лінії розмежування з окупованим Кримом", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у понеділок учасники блокади Криму допустили ремонтників "Укренерго" до підключення лінії електропередач "Каховська-Титан" у Херсонській області.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" виходить із Блокади Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути