середа, 08 вересня 2021 15:41

Працювали добровільно й ґвалтували тварин: "рабовласниця" розповіла свою версію

Працювали добровільно й ґвалтували тварин: "рабовласниця" розповіла свою версію
60-річну Ніну Заблотських села Вербаїв на Волині звинуватили в утриманні чоловіків у рабстві. Жінка провину заперечує. Фото: скрнішот із відео

У Луцьку на Волині судять 60-річну Ніну Заблотських із села Вербаїв. Вона тримала в трудовому рабстві трьох чоловіків, за версією слідства.

Обвинувачена провину заперечує. Запевняє, що люди приходили працювати до неї самі. Вважає, що справа проти неї сфабрикована. Усі звинувачення – то наклеп конкурентів.

"Хтось хоче, щоб я знищила своє господарство. На сьогодні я утримую 25 корів. Людина, яка хоче знищити мене, хоче в нашому селі побудувати хімічний завод", - сказала жінка, передає "Конкурент".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого чоловіка визволили з рабства. Родичі заплатили викуп

Додала, що один із "невільників" навіть ґвалтував телят. У результаті такого знущання одне теля померло, а в іншого - ушкоджений хребет.

Справу розглядає Луцький міськрайонний суд. Якщо провину жінки доведуть – можуть ув'язнити на 12 років.

60-річна жителька села Вербаїв Луцького району на Волині тримала в трудовому рабстві трьох чоловіків. "Попалася" в червні цього року. Троє звільнених полонених були начебто не єдиними жертвами фермерки. Слідчі кажуть, жінка протягом тривалого часу експлуатувала людей, які опинилися в складних життєвих умовах. Підшукувала потенційних працівників на ринках та автостанціях Луцька, пропонувала доглядати велику рогату худобу й обіцяла зарплатню за це. Опісля відвозила чоловіків на ферму, забирала в них документи, поселяла в хліві разом із тваринами. За виконану роботу підприємиця не розраховувалася та погрожувала фізичною розправою, коли працівники залишать територію господарства.

Зараз ви читаєте новину «Працювали добровільно й ґвалтували тварин: "рабовласниця" розповіла свою версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути